French Toast "Jubileum"

French Toast "Jubileum"

oppskrift på french toast jubilee, en smakfull og enkel frokostrett. perfekt for helgen eller spesielle anledninger. prøv denne deilige varianten i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1 kopp avrent, høykvalitets maraschino-kirsebær på glass, for eksempel Luxardo
  • 2 skiver sitronskall (bruk en potetskreller) pluss 2 spiseskjeer sitronsaft
  • 1 kopp rom
  • 2 spiseskjeer usaltet smør
  • 2 spiseskjeer lønnesirup
  • 1 kopp kremfløte
  • 2 spiseskjeer honning
  • 1/2 teskje mandelessens
  • 1/2 teskje malt kardemomme
  • 3 store egg pluss 2 store eggeplommer
  • To skiver challah-brød, ca. 3,8 cm tykke
  • 2 spiseskjeer usaltet smør
  • 2 sitroner, revet skall
  • Melis, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Til jubilesausen: Bland kirsebærene og sitrusskall og -juice i en liten kjele over svak varme. Kok til blandingen har tyknet, ca. 10 minutter. Fjern kjelen fra varmen, tilsett rom og sett den tilbake på varmen for å brenne av alkoholen, ca. 5 minutter. Rett før servering, rør inn smør og lønnesirup.
  3. 3Til fransk toast: Ha fløte, honning, mandelessens, kardemomme og egg og eggeplommer i en blender og kjør til det er godt blandet. Overfør til en lav, bred beholder og la brødet trekke i eggeblandingen.
  4. 4Varm smør i en stor stekepanne over middels varme til det begynner å skumme. La overflødig eggeblanding renne av brødskivene, legg dem i pannen og stek på begge sider til de er gyldne, ca. 5–8 minutter per side.
  5. 5Server ved å legge fransk toast på et fat sammen med kirsebærsjokolade. Avslutt med sitrusskall og et dryss av melis.