
French Toast "Jubileum"
oppskrift på french toast jubilee, en smakfull og enkel frokostrett. perfekt for helgen eller spesielle anledninger. prøv denne deilige varianten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1 kopp avrent, høykvalitets maraschino-kirsebær på glass, for eksempel Luxardo
- 2 skiver sitronskall (bruk en potetskreller) pluss 2 spiseskjeer sitronsaft
- 1 kopp rom
- 2 spiseskjeer usaltet smør
- 2 spiseskjeer lønnesirup
- 1 kopp kremfløte
- 2 spiseskjeer honning
- 1/2 teskje mandelessens
- 1/2 teskje malt kardemomme
- 3 store egg pluss 2 store eggeplommer
- To skiver challah-brød, ca. 3,8 cm tykke
- 2 spiseskjeer usaltet smør
- 2 sitroner, revet skall
- Melis, til pynt
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Til jubilesausen: Bland kirsebærene og sitrusskall og -juice i en liten kjele over svak varme. Kok til blandingen har tyknet, ca. 10 minutter. Fjern kjelen fra varmen, tilsett rom og sett den tilbake på varmen for å brenne av alkoholen, ca. 5 minutter. Rett før servering, rør inn smør og lønnesirup.
- 3Til fransk toast: Ha fløte, honning, mandelessens, kardemomme og egg og eggeplommer i en blender og kjør til det er godt blandet. Overfør til en lav, bred beholder og la brødet trekke i eggeblandingen.
- 4Varm smør i en stor stekepanne over middels varme til det begynner å skumme. La overflødig eggeblanding renne av brødskivene, legg dem i pannen og stek på begge sider til de er gyldne, ca. 5–8 minutter per side.
- 5Server ved å legge fransk toast på et fat sammen med kirsebærsjokolade. Avslutt med sitrusskall og et dryss av melis.