Pork Prime Rib

Pork Prime Rib

Lær hvordan du lager en perfekt pork prime rib. En enkel oppskrift som gir saftig og smakfull kjøttmiddag. Ideell for helgen eller spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 110 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 teskje krydret salt
  • 1 teskje malt svart pepper
  • 900 gram svinekam med ben
  • 2 spiseskjeer olje, eller mer etter behov
  • 1 liter surkål, delt
  • 4 poteter, skrelt og delt i fire
  • 6 gulrøtter, skrelt og grovhakket
  • 2 epler, skrelt og skåret i små biter
  • 1/4 kopp brunt sukker
  • 1/2 teskje karvefrø

Fremgangsmåte

  1. 1Bland krydder-salt og svart pepper i en bolle; gni det inn i hele indrefileten.
  2. 2Varm opp olje i en stor stekepanne over middels varme. Legg indrefileten i den varme oljen og stek til den er brunet, ca. 2 minutter på hver side.
  3. 3Fordel halvparten av surkålen i bunnen av en slow cooker; legg poteter, gulrøtter og epler oppå. Tilsett svinekjøttet og dekk med resten av surkålen, brunt sukker og karvefrø.
  4. 4Kok på lav varme i 8 til 9 timer.