Hello Fresh Mobile Banner
Baconsauté med blomkål

Baconsauté med blomkål

Lær hvordan du lager en deilig bacon cauliflower sauté. En enkel oppskrift perfekt for en rask og smakfull hovedrett eller tilbehør.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 skiver tyktskåret bacon, i terninger
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 1 stor blomkål, delt i bittesmå biter
  • 1 teskje kosher-salt
  • 1/2 teskje nykvernet svart pepper
  • 1 stor hvitløksfedd, finhakket
  • 1/2 kopp hvitvin
  • 1/2 kopp Swanson® kyllingbuljong
  • 3/4 teskje hakket fersk timian

Fremgangsmåte

  1. 1Legg opphakket bacon i en kald stekepanne; skru på varmen til middels høy. Kok baconet til fettet er utvunnet og baconet er sprøtt, ca. 10 minutter. Fjern baconet fra pannen; la det renne av på kjøkkenpapir.
  2. 2Varm opp olivenolje i den samme pannen over middels høy varme. Stek blomkålen til den begynner å bli brun, ca. 10 minutter. Krydre med salt og pepper. Tilsett hvitløk og kok til det begynner å dufte, ca. 30 sekunder.
  3. 3Rør inn vin, Swanson® Kyllingbuljong og timian; la blandingen koke opp. Skru ned varmen til middels og la det småkoke, rør av og til, til blomkålen begynner å bli myk og væsken nesten er fordampet, ca. 12 minutter.
  4. 4Rør inn den reserverte baconen og smak til med krydder. Server umiddelbart!