Baconsauté med blomkål
Lær hvordan du lager en deilig bacon cauliflower sauté. En enkel oppskrift perfekt for en rask og smakfull hovedrett eller tilbehør.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 skiver tyktskåret bacon, i terninger
- 1 spiseskje olivenolje
- 1 stor blomkål, delt i bittesmå biter
- 1 teskje kosher-salt
- 1/2 teskje nykvernet svart pepper
- 1 stor hvitløksfedd, finhakket
- 1/2 kopp hvitvin
- 1/2 kopp Swanson® kyllingbuljong
- 3/4 teskje hakket fersk timian
Fremgangsmåte
- 1Legg opphakket bacon i en kald stekepanne; skru på varmen til middels høy. Kok baconet til fettet er utvunnet og baconet er sprøtt, ca. 10 minutter. Fjern baconet fra pannen; la det renne av på kjøkkenpapir.
- 2Varm opp olivenolje i den samme pannen over middels høy varme. Stek blomkålen til den begynner å bli brun, ca. 10 minutter. Krydre med salt og pepper. Tilsett hvitløk og kok til det begynner å dufte, ca. 30 sekunder.
- 3Rør inn vin, Swanson® Kyllingbuljong og timian; la blandingen koke opp. Skru ned varmen til middels og la det småkoke, rør av og til, til blomkålen begynner å bli myk og væsken nesten er fordampet, ca. 12 minutter.
- 4Rør inn den reserverte baconen og smak til med krydder. Server umiddelbart!