Svinekotletter Cordon Bleu

Svinekotletter Cordon Bleu

Lær å lage deilige pork chops cordon bleu med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask og smakfull middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 5 skiver Smithfield® Hickory Smoked Bacon, sprøystekt og smuldret
  • 1/2 kopp revet sveitserost
  • 1 spiseskje ferdiglaget gul sennep
  • 1 spiseskje majones
  • 1 Smithfield® Hvitløk & Urte Krydra Svinefilet
  • 1/4 kopp mel
  • 2 egg, pisket
  • 1 1/2 kopper panko-krumme
  • 2 spiseskjeer smør
  • 2 spiseskjeer olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Bland bacon, ost, sennep og majones i en liten bolle; rør godt.
  2. 2Skjær svinefileten i 6 skiver. Bank hver skive lett med håndflaten til ca. 1/2 tomme tykkelse. Lag en lomme langs den ene lange siden av hver skive.
  3. 3Fyll hver lomme med osteblandingen; dekk lett med mel. Dypp hver skive i sammenpisket egg og vend den i brødsmuler.
  4. 4Ha smør og olivenolje i en stor stekepanne over middels høy varme. Når smøret har smeltet, forsiktig legg svinekjøttskivene i pannen. Stek til brødsmulene er gyldne og sprø på hver side, og snu én gang. Legg dem på et stekebrett; stek i ovnen ved 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit) til den indre temperaturen når 65 grader Celsius (150 grader Fahrenheit), ca. 10 minutter.