Skillet grønnsakslasagne

Skillet grønnsakslasagne

oppskrift på skillet vegetable lasagna - en vegetarisk rett som er enkel å lage, sunn og full av smak. perfekt for en rask hverdagsmiddag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 3/4 kopper Swanson® grønnsaksbuljong (vanlig eller sertifisert økologisk)
  • 15 ukokte ovnsbakte (ikke kokende) lasagneplater
  • 1 (10,5 unser) boks Campbell's® kondensert soppsuppe med krem eller Campbell's® kondensert 98 % fettfri soppsuppe med krem
  • 1 (14,5 unser) boks hakkede tomater, udrent
  • 1 (10 unser) pakke frossen spinat, tint og godt drenert
  • 1 kopp ricottaost
  • 1 kopp revet mozzarellaost

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp buljongen i en 30 cm stor stekepanne over middels høy varme til kokepunktet. Kutt nudlene i mindre biter og ha dem i buljongen. Skru ned varmen til lav. Kok i 3 minutter eller til nudlene er møre.
  2. 2Rør inn suppen, tomatene og spinaten i stekepannen. Kok i 5 minutter eller til blandingen er varm og boblende.
  3. 3Ta stekepannen av varmen. Skje ricottaosten oppå og dryss over mozzarellaosten.