Marinerte kebaber med Maille® Dijon Originale sennep

Marinerte kebaber med Maille® Dijon Originale sennep

Lær hvordan du lager smakfulle marinerte kebaber med maille® dijon originale sennep. En enkel og smakfull oppskrift for en hyggelig middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 pund førsteklasses kjøtt
  • 2 paprika (farge etter eget valg)
  • 1 løk
  • 1/4 teskje tørket timian
  • Salt og pepper
  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • 1 glass Maille® Dijon Originale sennep
  • Grillspyd

Fremgangsmåte

  1. 1Kutt kjøttet, paprikaen og løken i firkanter.
  2. 2I en stor bolle, visp sammen glasset med Maille® Dijon Originale sennep, olivenolje, timian, salt og pepper. Tilsett kjøttet i blandingen og vend godt slik at det dekkes jevnt. Sett i kjøleskapet i 30 minutter.
  3. 3Veksle mellom kjøtt, paprika og løk på spyd. Grill, snu ofte og pensle med resten av blandingen.