Marinerte kebaber med Maille® Dijon Originale sennep
Lær hvordan du lager smakfulle marinerte kebaber med maille® dijon originale sennep. En enkel og smakfull oppskrift for en hyggelig middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 pund førsteklasses kjøtt
- 2 paprika (farge etter eget valg)
- 1 løk
- 1/4 teskje tørket timian
- Salt og pepper
- 3 spiseskjeer olivenolje
- 1 glass Maille® Dijon Originale sennep
- Grillspyd
Fremgangsmåte
- 1Kutt kjøttet, paprikaen og løken i firkanter.
- 2I en stor bolle, visp sammen glasset med Maille® Dijon Originale sennep, olivenolje, timian, salt og pepper. Tilsett kjøttet i blandingen og vend godt slik at det dekkes jevnt. Sett i kjøleskapet i 30 minutter.
- 3Veksle mellom kjøtt, paprika og løk på spyd. Grill, snu ofte og pensle med resten av blandingen.