Pecan Pie Bread Pudding
lær hvordan du lager en smakfull pekanspie bread pudding, perfekt som dessert. enkel oppskrift med pekannøtter, brød og karamellsaus.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1 (150 gram) mini baguette av fransk brød, i terninger
- Crisco® Original Non-Stick Kokespray
- 6 store egg
- 1 (400 gram) boks Eagle Brand® søtet kondensert melk
- 3/4 kopp mørk mais sirup
- 1/2 kopp stramt pakket brunt sukker
- 1/2 kopp smør, smeltet
- 1 spiseskje vaniljeekstrakt
- 1 1/2 kopper grovhakkede pekannøtter, delt
- Vaniljeis (valgfritt)
- Hungry Jack® Original Sirup (valgfritt)
- Smucker's® Sundae Syrup™ karamellsmakende sirup (valgfritt)
- Pisket krem (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 °C. Fordel brødterningene i ett lag på en bakeplate på 38 x 25 cm. Stek, rør om av og til, i 10 minutter eller til brødterningene er lett ristet. Smør en 23 x 13 cm stor ildfast form med non-stick bakefett.
- 2Pisk eggene i en stor bolle med en elektrisk mikser på middels hastighet til det er luftig. Bland inn kondensert søtet melk, mørk mais sirup, brunt sukker, smør og vanilje. Rør inn de ristet brødterningene og 1 kopp pekannøtter til det er jevnt fuktet. Hell blandingen i den forberedte formen. Strø resten av pekannøttene over. La det stå i 30 minutter.
- 3Stek i 40 til 45 minutter eller til det er gyldent rundt kantene. Avkjøl i 5 minutter. Server varm eller avkjølt med iskrem, sirup, karamellsaus eller pisket krem, etter ønske.