Make-it-Yours Søt og Salt Bark

Make-it-Yours Søt og Salt Bark

Lær hvordan du lager en deilig make-it-yours søt og salt bark. Perfekt som dessert eller gave. Enkel å lage, med tips og triks.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 pakke (12 unse) Ghirardelli® Dark Melting Wafers
  • 1/2 kopp søte toppings, for eksempel Ghirardelli® Classic White Chips*
  • 1/2 kopp salte toppings, som hakkede ristet** nøtter (pistasj, valnøtter, hasselnøtter eller mandler)***

Fremgangsmåte

  1. 1Dekk en stor bakeplate med tung aluminiumsfolie; sett til side. Plasser Ghirardelli(R) Dark Melting Wafers i en mikrobølgeovnsikker beholder. Varm opp på halv kraft eller defrost-innstilling i 30 sekunder. Rør grundig (produktet beholder sin opprinnelige form til det røres). Hvis det ikke er helt smeltet, fortsett å varme i 15 sekunders intervaller og rør til det er jevnt. Overoppheting vil føre til at wafers brenner seg. Fordel de smeltede wafers jevnt på den forberedte bakeplaten i en rektangulær form på 10x8 tommer, ca. 0,6 cm tykk.
  2. 2Strø umiddelbart over ønskede søte og salte toppings; trykk lett ned i barken. Sett i kjøleskapet i 30 minutter eller til den er fast. Bryt forsiktig opp godteriet i biter.