Kokt kylling

Kokt kylling

Lær hvordan du koker perfekt kylling med vår enkle oppskrift. Ideell for en sunn og smakfull hovedrett. Perfekt for hverdagsmiddagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 hel kylling (ca. 1,4 kg)
  • 1 stor løk, delt i to – uten skrell
  • 3 gulrøtter, delt i biter – uten skrell
  • 2 stilker selleri, delt i biter
  • 1 spiseskje hele pepperkorn
  • vann til å dekke

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser kyllingen i en stor gryte med løk, gulrøtter, selleri og pepperkorn; tilsett vann slik at det dekker. Dekk til gryten og kok opp; skru ned varmen til lav og la det småkoke i omtrent 90 minutter, eller til kyllingkjøttet faller av beinet. Ta opp kyllingen, la den avkjøle, og riv eller hakk kjøttet.