Oktoberfest tysk potetsalat

Oktoberfest tysk potetsalat

Lær hvordan du lager en tradisjonell tysk potetsalat for oktoberfesten. Enkelt, smakfullt og perfekt for høstarrangementer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 pund poteter, skrellet og skåret i skiver
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 2 teskjeer salt
  • 1/2 kopp majones
  • 1/4 kopp vegetabilsk olje
  • 1/2 kopp eplesidereddik
  • 2 spiseskjeer hvitt sukker
  • 2 spiseskjeer tørket persille
  • malt svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med saltet vann. Tilsett skrelte og oppkuttede poteter; kok til de er møre, men fortsatt faste, ca. 15 minutter. Sil av vannet, og overfør potetene til en stor bolle. Tilsett løk.
  2. 2I en stor bolle, visp sammen majones, olje, eddik, sukker, persille, salt og pepper. Vend forsiktig inn potetene og løken. La det stå i 1 time før servering for å la smakene utvikle seg.