Marthas grønnsaks- og kjøttsuppe
oppskrift på marthas grønnsaks- og kjøttsuppe, en varm og næringsrik rett perfekt for kalde dager. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 pund kjøttdeig av storfe
- 1 (14,5 unser) boks hermetiske tomater
- 1 (8 unser) boks tomatsaus
- 2 kopper vann
- 1 (10 unser) pose frosne blandede grønnsaker
- 1/4 kopp tørket løksuppeblanding
- 1 teskje hvitt sukker
Fremgangsmåte
- 1I en stor gryte over middels høy varme, stek kjøttdeigen i ca. 5 minutter, eller til den er brunet. Hell av overflødig fett.
- 2Tilsett tomatene, saus, vann, grønnsaker, suppemiks og sukker. Kok opp, og skru ned varmen. Dekk til og la det småkoke i 20 minutter.