Marthas grønnsaks- og kjøttsuppe

Marthas grønnsaks- og kjøttsuppe

oppskrift på marthas grønnsaks- og kjøttsuppe, en varm og næringsrik rett perfekt for kalde dager. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 pund kjøttdeig av storfe
  • 1 (14,5 unser) boks hermetiske tomater
  • 1 (8 unser) boks tomatsaus
  • 2 kopper vann
  • 1 (10 unser) pose frosne blandede grønnsaker
  • 1/4 kopp tørket løksuppeblanding
  • 1 teskje hvitt sukker

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor gryte over middels høy varme, stek kjøttdeigen i ca. 5 minutter, eller til den er brunet. Hell av overflødig fett.
  2. 2Tilsett tomatene, saus, vann, grønnsaker, suppemiks og sukker. Kok opp, og skru ned varmen. Dekk til og la det småkoke i 20 minutter.