Fabelaktig brokkoligrateng
oppskrift på en deilig og enkel brokkoligrateng, perfekt som hovedrett eller tilbehør. enkelt å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 pakker (10 unser) hakket, frossen brokkoli, tint
- 1 boks (15,25 unser) helmais, avrent
- 1 stor løk, hakket
- 1 beger (16 unser) rømme
- 1 boks (10,75 unser) kondensert brokkolisuppe
- 2 kopper revet Cheddar-ost, delt
- 1 pakke (6 unser) urtesmakende tørrbrødsmuler
- 1/4 kopp smør, smeltet
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2I en stor bolle, bland sammen brokkoli, mais og løk. Rør inn rømme, suppe og ¼ kopp revet ost. I en separat bolle, bland sammen stuffing og smør. Fordel brokkoliblandingen i en ildfast form på 2 liter og dekk med stuffingblandingen.
- 3Stek i forvarmet ovn i 30 minutter, eller til det er gjennomvarmt og har fått en gyllen, sprø overflate. Strø resten av osten (1 ¾ kopper) over og stek i ytterligere 5 minutter, til osten er smeltet og boblende.