
En enkel yoghurtbrød
Lær hvordan du lager enkelt og deilig yoghurtbrød med denne enkle oppskriften. Perfekt for frokost eller som et sunt mellommåltid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- Koking spray
- 2 kopper siktet hvetemel
- 1 spiseskje bakepulver
- 1 teskje natron
- 1 teskje salt
- 3 (170 gram) beger naturell yoghurt (for eksempel Yoplait®)
- 1 kopp hvitt sukker
- 2 egg
- 1 teskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en brødform med kokespray.
- 2Bland mel, bakepulver, natron og salt i en liten bolle.
- 3Bland yoghurt, sukker, egg og vaniljeekstrakt i en stor bolle. Rør inn melet litt etter litt, og bland godt mellom hver tilsetning for å unngå klumper. Hell røren i den forberedte brødformen.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 45 minutter.