En enkel yoghurtbrød

En enkel yoghurtbrød

Lær hvordan du lager enkelt og deilig yoghurtbrød med denne enkle oppskriften. Perfekt for frokost eller som et sunt mellommåltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • Koking spray
  • 2 kopper siktet hvetemel
  • 1 spiseskje bakepulver
  • 1 teskje natron
  • 1 teskje salt
  • 3 (170 gram) beger naturell yoghurt (for eksempel Yoplait®)
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 2 egg
  • 1 teskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en brødform med kokespray.
  2. 2Bland mel, bakepulver, natron og salt i en liten bolle.
  3. 3Bland yoghurt, sukker, egg og vaniljeekstrakt i en stor bolle. Rør inn melet litt etter litt, og bland godt mellom hver tilsetning for å unngå klumper. Hell røren i den forberedte brødformen.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 45 minutter.