Hello Fresh Mobile Banner
Bare stekte kamskjell

Bare stekte kamskjell

oppskrift på enkel og rask steking av kamskjell. perfekt som forrett eller lett hovedrett. lær hvordan du oppnår perfekt searing hver gang.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
forrett

Ingredienser

  • 12 sjøscallops, seigemuskler fjernet
  • ½ sitron, presset saft
  • sjøsalt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 1 teskje smør
  • 1 teskje sitronskall

Fremgangsmåte

  1. 1Tørk sjøscallops med papirhåndklær. Krydre med litt sitronsaft, salt og pepper på den ene siden.
  2. 2Varm opp olivenolje og smør i en stekepanne over høy varme. Legg scallopsene i pannen med den krydrede siden ned. Stek til de er brune på undersiden, ca. 2 minutter. Krydre med resten av sitronsaften, salt og pepper; snu dem. Fortsett å steke til de er ugjennomsiktige, ca. 2 minutter til. Pynt med sitronskall.