Hello Fresh Mobile Banner
Frødekket flatbrød

Frødekket flatbrød

Lær hvordan du lager delicious seeded flatbread hjemme. Enkelt, raskt og perfekt som tilbehør eller snacks. Passer for alle anledninger!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk

Ingredienser

  • 1 kopp brødmel
  • 1 kopp speltmel
  • 1/4 kopp brunt sukker
  • 2 spiseskjeer sesamfrø
  • 1 spiseskje quinoa
  • 1 spiseskje solsikkefrø
  • 1 spiseskje millet
  • 1 spiseskje havregryn
  • 1 spiseskje linfrø
  • 3/4 kopp varm melk
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 2 teskjeer brødmaskinhelsur

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sammen brødmel, speltmel, brunt sukker, sesamfrø, quinoa, solsikkefrø, millet, havregryn og linfrø i en bolle.
  2. 2Bland melk og olje i brødmaskinens brødform; tilsett melblandingen. Lag en fordypning i midten av melblandingen; hell i gjær. Elt deigen i henhold til produsentens instruksjoner.
  3. 3Ta deigen ut på en melet arbeidsflate. Slå den ned og del den i 16 deler. Kjevl ut til flate brød med en diameter på ca. 12 cm.
  4. 4Legg flatbrødene på to bakeplater; dekk med plastfolie. La dem heve på et lunt sted til de har hevet, ca. 1 time. Fjern plastfolien.
  5. 5Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  6. 6Stek i den forvarmede ovnen til de er gyldne, ca. 15 minutter. Avkjøl litt; del i to.