
Pawpaw-brød
oppskrift på pawpaw bread, en saftig og velsmakende brødvariant laget med pawpaw. perfekt til frokost eller som snacks.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1 servering kokespray
- 1 kopp hvitt sukker
- 1/3 kopp smør, myknet
- 2 egg
- 1 1/2 kopper pawpaw-puré
- 1/3 kopp lunkent vann
- 1 1/3 kopper hvetemel
- 1/2 kopp hakkede valnøtter (valgfritt)
- 1 teskje natron
- 1/2 teskje salt
- 1/4 teskje bakepulver
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør bunnen av en 20 cm lang brødform med kokespray.
- 2Bland sukker og smør i en bolle; pisk sammen til det er glatt. Pisk inn eggene. Tilsett pawpaw-puré og vann; pisk til det er godt blandet, ca. 30 sekunder. Rør inn mel, valnøtter, natron, salt og bakepulver. Hell røren i den forberedte brødformen.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 1 time og 15 minutter. La kaken avkjøle før den skjæres opp, ca. 30 minutter.




