Pumpkin Spice Snickerdoodles

Pumpkin Spice Snickerdoodles

oppskrift på pumpkin spice snickerdoodles, myke og krydrede kaker med smak av kanel og gresskar, perfekte til høstkosen

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper hvitt sukker
  • 2. 1 kopp fettstoff (for eksempel margarin eller smør)
  • 3. 1/2 kopp gresskarpuré
  • 4. 2 egg
  • 5. 1 1/2 kopper hvetemel
  • 6. 1 1/2 kopper sammalt hvete-mel
  • 7. 1 spiseskje kremortartari
  • 8. 1 1/2 teskjeer natron
  • 9. 1 teskje malt kanel
  • 10. 1/4 teskje malt muskatnøtt
  • 11. 1/4 teskje malt ingefær
  • 12. 1/4 teskje malt allehånde
  • 13. 1/4 teskje malt nellik
  • 14. 1/4 kopp hvitt sukker, eller etter behov

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Legg bakepapir på bakebrettene.
  2. 22. Bland 1 ½ kopp sukker og smør i en stor bolle; pisk med en elektrisk mikser til det er kremaktig. Rør inn gresskarpuré og egg.
  3. 33. Bland hvetemel, sammalt hvete, krem av tartar, natron, kanel, muskatnøtt, ingefær, allehånde og nellik i en bolle. Vend det inn i smørblandingen til en klissete deig dannes.
  4. 44. Ha ¼ kopp sukker i en flat skål. Form små kuler av deigen med en skje. Rull dem i sukker og legg dem med 2 centimeters mellomrom på bakebrettene.
  5. 55. Stek i den forvarmede ovnen til de er lett brune, ca. 8 minutter. Overfør til avkjølingsrist og la dem avkjøle helt, ca. 20 minutter.