
Pumpkin Spice Snickerdoodles
oppskrift på pumpkin spice snickerdoodles, myke og krydrede kaker med smak av kanel og gresskar, perfekte til høstkosen
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 1/2 kopper hvitt sukker
- 2. 1 kopp fettstoff (for eksempel margarin eller smør)
- 3. 1/2 kopp gresskarpuré
- 4. 2 egg
- 5. 1 1/2 kopper hvetemel
- 6. 1 1/2 kopper sammalt hvete-mel
- 7. 1 spiseskje kremortartari
- 8. 1 1/2 teskjeer natron
- 9. 1 teskje malt kanel
- 10. 1/4 teskje malt muskatnøtt
- 11. 1/4 teskje malt ingefær
- 12. 1/4 teskje malt allehånde
- 13. 1/4 teskje malt nellik
- 14. 1/4 kopp hvitt sukker, eller etter behov
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Legg bakepapir på bakebrettene.
- 22. Bland 1 ½ kopp sukker og smør i en stor bolle; pisk med en elektrisk mikser til det er kremaktig. Rør inn gresskarpuré og egg.
- 33. Bland hvetemel, sammalt hvete, krem av tartar, natron, kanel, muskatnøtt, ingefær, allehånde og nellik i en bolle. Vend det inn i smørblandingen til en klissete deig dannes.
- 44. Ha ¼ kopp sukker i en flat skål. Form små kuler av deigen med en skje. Rull dem i sukker og legg dem med 2 centimeters mellomrom på bakebrettene.
- 55. Stek i den forvarmede ovnen til de er lett brune, ca. 8 minutter. Overfør til avkjølingsrist og la dem avkjøle helt, ca. 20 minutter.





