Hello Fresh Mobile Banner
Kjøttboller Stroganoff

Kjøttboller Stroganoff

Lær hvordan du lager en deilig meatball stroganoff. En enkel oppskrift som er perfekt for en rask og smakfull middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 pund magert storfekjøtt, karbonadedeig
  • 2. 1/2 kopp melk
  • 3. 1/2 kopp tørre brødsmuler
  • 4. 1 teskje salt
  • 5. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 6. Kokingspray
  • 7. Saus:
  • 8. 1 (10,5 unser) boks storfekraft
  • 9. 1 (8 unser) beger rømme
  • 10. 1/4 kopp hvetemel
  • 11. 3 spiseskjeer ketchup
  • 12. 1 teskje Worcestershire-saus
  • 13. 1/4 teskje salt
  • 14. 9 unser hermetiske svarte oliven, hakket
  • 15. 1/4 kopp sherry

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland storfekjøtt, melk, brødsmuler, 1 teskje salt og hvitløk sammen i en stor bolle. Form til små kjøttboller.
  2. 22. Varm opp en stor stekepanne på middels varme; smør den med matlagingsspray. Kok kjøttbollene i porsjoner til de er brune på alle sider, omtrent 10 minutter. Overfør til en stor tallerken; la overflødig fett renne av pannen.
  3. 33. Rør sammen storfekraft, rømme, mel, ketchup, Worcestershire-saus og 1/4 teskje salt i en bolle.
  4. 44. Hell storfekraftblandingen i pannen; kok opp og rør over middels-lav varme til det er gjennomvarmt, men ikke kokende, i 5 til 10 minutter. Legg kjøttbollene tilbake i pannen; rør for å dekke dem med sausen. Rør inn oliven og sherry før servering.