Krystallisert rosenblader

Krystallisert rosenblader

lær hvordan du lager krystallisert rosenblader, perfekt for dekorasjon av kaker og desserter. enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
dessert

Ingredienser

  • 1 eggehvite
  • 1 kopp superfint hvitt sukker
  • 1 kopp ferske rosenblader, hvit base trimmet bort

Fremgangsmåte

  1. 1Legg et bakepapir på et stekebrett.
  2. 2Pisk eggehviten lett i en liten bolle. Ha sukker i en annen liten bolle.
  3. 3Dypp et roseblad i eggehviten. Strø sukker på begge sider. Legg det på det forberedte stekebrettet. Gjenta med de resterende bladene. La det stå til de er krystalliserte, i 8 timer til over natten.