
Kanel- og eplesauspannekaker fra RiceSelect®
oppskriften på deilige kanel-eplesaus pannekaker laget med rice select® er perfekt for en smakfull frokost eller brunch. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. Pannekaker:
- 2. 1/2 kopp kokt RiceSelect® Texmati® brun ris
- 3. 2/3 kopp skummet melk
- 4. 2 spiseskjeer usøtet eplesaus
- 5. 1 egg, lett pisket
- 6. 1/2 spiseskje kokosolje, smeltet
- 7. 1 teskje vanilje
- 8. 1/2 kopp rismel
- 9. 2 spiseskjeer kokosmel
- 10. 1 spiseskje steviapulver eller annet søtningsmiddel etter eget valg
- 11. 2 spiseskjeer melis
- 12. 1 teskje bakepulver
- 13. 1/2 teskje natron
- 14. 1 teskje kanel
- 15. Kanel-smør-topping:
- 16. 1/2 kopp smør, myknet
- 17. 1/4 kopp mørkbrunt sukker
- 18. 1/4 teskje malt kanel
Fremgangsmåte
- 11. Bland kokt ris, melk, eplesaus, egg, kokosolje og vanilje i en middels stor bolle. Visp til det er godt blandet.
- 22. Bland de resterende ingrediensene til pannekakene og rør det inn i blandingen med brun ris til det er godt jevnt fordelt.
- 33. Varm opp en stor non-stick stekepanne (sprayet med vegetabilsk spray) på middels varme. Hell røren i pannen, ca. 1/4 kopp per pannekake.
- 44. Snu pannekakene etter 2-3 minutter eller når kantene begynner å bli gylne og det dannes bobler på overflaten.
- 55. Stek ytterligere 1-2 minutter på den andre siden til de er gylne.
- 66. Topp pannekakene med smørblanding og kokte epler, hvis ønskelig.