Hello Fresh Mobile Banner
Kanel- og eplesauspannekaker fra RiceSelect®

Kanel- og eplesauspannekaker fra RiceSelect®

oppskriften på deilige kanel-eplesaus pannekaker laget med rice select® er perfekt for en smakfull frokost eller brunch. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. Pannekaker:
  • 2. 1/2 kopp kokt RiceSelect® Texmati® brun ris
  • 3. 2/3 kopp skummet melk
  • 4. 2 spiseskjeer usøtet eplesaus
  • 5. 1 egg, lett pisket
  • 6. 1/2 spiseskje kokosolje, smeltet
  • 7. 1 teskje vanilje
  • 8. 1/2 kopp rismel
  • 9. 2 spiseskjeer kokosmel
  • 10. 1 spiseskje steviapulver eller annet søtningsmiddel etter eget valg
  • 11. 2 spiseskjeer melis
  • 12. 1 teskje bakepulver
  • 13. 1/2 teskje natron
  • 14. 1 teskje kanel
  • 15. Kanel-smør-topping:
  • 16. 1/2 kopp smør, myknet
  • 17. 1/4 kopp mørkbrunt sukker
  • 18. 1/4 teskje malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland kokt ris, melk, eplesaus, egg, kokosolje og vanilje i en middels stor bolle. Visp til det er godt blandet.
  2. 22. Bland de resterende ingrediensene til pannekakene og rør det inn i blandingen med brun ris til det er godt jevnt fordelt.
  3. 33. Varm opp en stor non-stick stekepanne (sprayet med vegetabilsk spray) på middels varme. Hell røren i pannen, ca. 1/4 kopp per pannekake.
  4. 44. Snu pannekakene etter 2-3 minutter eller når kantene begynner å bli gylne og det dannes bobler på overflaten.
  5. 55. Stek ytterligere 1-2 minutter på den andre siden til de er gylne.
  6. 66. Topp pannekakene med smørblanding og kokte epler, hvis ønskelig.