Enkel Panang-karri med kylling

Enkel Panang-karri med kylling

lær hvordan du lager en enkel panang curry med kylling. denne oppskriften er perfekt for en rask og smakfull middag, egnet for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 1/4 kopp Panang-karripasta
  • 4 kopper kokosmelk
  • 280 gram kyllingbryst uten ben, i terninger
  • 2 spiseskje palmesukker
  • 2 spiseskje fiskesaus
  • 6 kaffirlimeblader, revet
  • 2 ferske røde chilipepper, skivet
  • 1 liten bunt thai-basilikumblader

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olje i en wok eller stor gryte over middels lav varme. Tilsett currypaste; kok og rør til det begynner å dufte, ca. 5 minutter. Hell i kokosmelk; kok opp. Tilsett kylling; kok til den nesten er gjennomkokt, ca. 5 minutter. Rør inn palmesukker, fiskesaus og limeblader. La det småkoke til smakene har blandet seg, ca. 5 minutter.
  2. 2Skje kylling og saus over i en stor bolle. Pynt med røde chilipepper og basilikum.