Nudelskåler

Nudelskåler

oppskrift på noodle bowls som er enkel å lage, sunn og full av smak. perfekt for en rask lunsj eller middag. prøv vår oppskrift i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pakke tørket cellofan (glass) nudler (8 unser)
  • 2. 1 kopp peanøtter
  • 3. 1 hode hjertesalat, revet
  • 4. 1 agurk, skåret i matchstikker
  • 5. 2 gulrøtter, skåret i matchstikker
  • 6. 1 kopp mungbønnespirer
  • 7. 1 kopp korianderblader, hakket
  • 8. 1 kopp fersk mynte, skåret i tynne strimler
  • 9. 1/2 kopp hakket grønn løk
  • 10. 1/2 kopp soyasaus, eller etter smak
  • 11. 1 teskje wasabipasta, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg nudlene i en stor bolle og dekk med veldig varmt vann. La stå til de er myke, ca. 15 minutter. Sil av vannet og kutt dem i kortere biter.
  2. 22. Kjør peanøttene i en food processor eller morter og støter til en grov, klumpete masse.
  3. 33. Bland nudler, peanøtter, salat, agurk, gulrøtter, bønnespirer, koriander, mynte og grønn løk i en stor bolle. Server soyasaus og wasabi-pasta ved siden av.