
Nudelskåler
oppskrift på noodle bowls som er enkel å lage, sunn og full av smak. perfekt for en rask lunsj eller middag. prøv vår oppskrift i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pakke tørket cellofan (glass) nudler (8 unser)
- 2. 1 kopp peanøtter
- 3. 1 hode hjertesalat, revet
- 4. 1 agurk, skåret i matchstikker
- 5. 2 gulrøtter, skåret i matchstikker
- 6. 1 kopp mungbønnespirer
- 7. 1 kopp korianderblader, hakket
- 8. 1 kopp fersk mynte, skåret i tynne strimler
- 9. 1/2 kopp hakket grønn løk
- 10. 1/2 kopp soyasaus, eller etter smak
- 11. 1 teskje wasabipasta, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Legg nudlene i en stor bolle og dekk med veldig varmt vann. La stå til de er myke, ca. 15 minutter. Sil av vannet og kutt dem i kortere biter.
- 22. Kjør peanøttene i en food processor eller morter og støter til en grov, klumpete masse.
- 33. Bland nudler, peanøtter, salat, agurk, gulrøtter, bønnespirer, koriander, mynte og grønn løk i en stor bolle. Server soyasaus og wasabi-pasta ved siden av.