
Fengende sommerfuglkaker
lær hvordan du lager søte og fargerike sommerfuglcupcakes. perfekt for fest eller barnas bursdag. enkel oppskrift med trinn for trinn guide.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1 boks Duncan Hines® Confetti White Cupcake Bland
- 3 store eggehviter
- 1 1/3 kopper vann
- 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 1/2 kopp stjernesukkerdekorasjoner
- 1 boks Duncan Hines® Creamy Home-Style Classic Vanilla Frosting
- grønn matfarging
- 10 sjokoladekjeks, knust
- 1/2 kopp sjokoladeknapper med godteriomslag
- 1/3 kopp assorterte gelébønner
- assorterte nonpareil-dekorasjoner
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175°C. Smør muffinsformer eller sett i papirformer.
- 2Bland cupcake-deigen, eggehviter, vann og olje i en stor bolle. Pisk på lav hastighet med en elektrisk mikser til det er fuktig. Pisk deretter på middels hastighet i 2 minutter. Vend inn 1/3 kopp stjernepynt. Fyll muffinsformene omtrent 2/3 fulle.
- 3Stek ved 175°C i 18 til 23 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. La muffinsene avkjøle i formene i 5 minutter. Ta dem ut og sett på avkjølingsrist. La dem avkjøle helt.
- 4Farg vaniljefrosting med grønn konditorfarge. Smør frosting på én muffins. Strø 1/2 teskje sjokoladekakekrummer over frostingen. Plasser fire sjokoladekuler med godteri-overflate for å danne en larve. Sett en jelly bean i den ene enden for å lage hodet. Fest resten av stjernepynten og nonpareil-pynt med små dots av frosting for å lage øyne. Gjenta med de resterende muffinsene.