
Helsefylte sjokoladebiter med quinoa barer
oppskrift på helsebringede sjokoladechip quinoa barer som er perfekte som sunn snacks eller energiboost i hverdagen. enkel å lage og full av næring.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 4 kopper quinoa-flak
- 2 kopper mandelmel
- 1/4 teskje linfrø
- 2 teskjeer bakepulver
- 1 teskje salt
- 1 kopp honning
- 1 kopp eplesaus
- 1 kopp sjokoladebiter
- 2 egg
- 4 teskjeer vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en bakeplate med høye kanter lett.
- 2Bland quinoa-flak, mandelmel, linfrø, bakepulver og salt i en stor bolle.
- 3Bland honning, eplesaus, sjokoladebiter, egg og vaniljeekstrakt i en annen bolle. Tilsett dette i quinoa-blandingen og bland godt med hendene for å blande det hele. Trykk det jevnt ut på den forberedte bakeplaten med hendene eller en slikkepott.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til det er lett gyllent, ca. 15 minutter. La det avkjøle i 20 minutter før du kutter det i 36 barer.