Hello Fresh Mobile Banner
Hjemmelagde Nama (Ferske) Udon-nudler

Hjemmelagde Nama (Ferske) Udon-nudler

Lær hvordan du lager deilige, ferske udon nudler hjemme med vår enkle oppskrift på homemade nama udon. Perfekt for en autentisk japansk middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper brødmel
  • 2. 1 1/2 kopper hvetemel
  • 3. 1 teskje salt
  • 4. 1 kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland sammen brødmel, hvetemel og salt i en stor bolle. Rør inn vann litt etter litt til deigen samler seg til en grov ball.
  2. 22. Vend deigen ut på et arbeidsbord og elt den til den er glatt og elastisk, ca. 15 minutter. Pakk deigen inn i plastfolie og la den hvile i kjøleskapet i minst 3 timer eller over natten.
  3. 33. Ta deigen ut av kjøleskapet og del den i to. Dryss mel på deigen, kjevlen og arbeidsflaten. Kjevle ut én del av deigen til en rektangulær leiv ca. 1/16 tommer tykk. Brett rektanglet i tre like deler som en konvolutt. Skjær deigen i tynne strimler på tvers. Gjør det samme med den andre delen av deigen.