Kylling i Panang-karri uten kokosmelk

Kylling i Panang-karri uten kokosmelk

oppskrift på kokosmelk-fri panang curry med kylling, perfekt for en smakfull og allergivennlig middag uten kokosmelk. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 kopper lett fløte
  • 1/4 teskje kokosekstrakt, eller etter smak
  • 1/4 kopp Panang-stil rød currypaste
  • 2 spiseskjeer kyllingkraft, eller etter smak
  • 450 gram skinn- og benfri kyllingbryst, i terninger
  • 1/2 rød paprika, hakket
  • 1/2 grønn paprika, hakket
  • 1/2 hvit løk, hakket
  • 2 spiseskjeer asiatisk fiskesaus (nam pla)
  • 1 spiseskje hvitt sukker
  • 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 teskje tørket basilikum
  • 1 spiseskje hvetemel, eller etter behov

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp krem og kokosnøkkel ekstrakt i en stekepanne eller wok over middels høy varme. Visp sammen currypaste og kyllingbuljong i en bolle; rør det inn i kremblandingen og la det småkoke. Tilsett kylling, dekk til, og kok akkurat til kyllingen ikke lenger er rosa i midten, omtrent 3 minutter.
  2. 2Rør inn rød paprika, grønn paprika, løk, fiskesaus, sukker, hvitløk og basilikum i curryblandingen. Sett på lokket igjen; kok til grønnsakene er akkurat gjennomkokte, ca. 3 minutter til. Rør inn mel for å tykne til ønsket konsistens.