Catherines krydrede kyllingsuppe

Catherines krydrede kyllingsuppe

oppskrift på en krydret kyllingsuppe som varmer godt. enkel å lage og perfekt for kalde dager. prøv vår spicy chicken soup i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 kvart vann
  • 2. 8 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdelar
  • 3. 1/2 teskje salt
  • 4. 1 teskje malt svart pepper
  • 5. 1 teskje hvitløkspulver
  • 6. 2 spiseskjeer tørket persille
  • 7. 1 spiseskje løkpulver
  • 8. 5 terninger kyllingbuljong
  • 9. 3 spiseskjeer olivenolje
  • 10. 1 løk, hakket
  • 11. 3 fedd hvitløk, hakket
  • 12. 1 (450 gram) krukke med chunky salsa
  • 13. 2 bokser à 410 gram med hermetiske, hakkede tomater
  • 14. 1 boks à 410 gram med hele, hermetiske tomater
  • 15. 1 boks à 325 gram med kondensert tomatsuppe
  • 16. 3 spiseskjeer chilipulver
  • 17. 1 boks à 425 gram med hele maiskjerner, avrent
  • 18. 2 bokser à 460 gram med chili-bønner, ikke avrent
  • 19. 1 beger à 225 gram med rømme

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor gryte over middels varme, bland vann, kylling, salt, pepper, hvitløkspulver, persille, løkpulver og buljongterninger. Kok opp, reduser deretter varmen og la det småkoke i 1 time, eller til kyllingjuicen er klar. Ta ut kyllingen og sett kraften til side. Riv kyllingen i biter.
  2. 22. I en stor gryte over middels varme, kok løk og hvitløk i olivenolje til det er lett brunet. Rør inn salsa, hakkede tomater, hele tomater, tomatsuppe, chilipulver, mais, chilibønner, rømme, revet kylling og 5 kopper kraft. La det småkoke i 30 minutter.