
Catherines krydrede kyllingsuppe
oppskrift på en krydret kyllingsuppe som varmer godt. enkel å lage og perfekt for kalde dager. prøv vår spicy chicken soup i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 kvart vann
- 2. 8 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdelar
- 3. 1/2 teskje salt
- 4. 1 teskje malt svart pepper
- 5. 1 teskje hvitløkspulver
- 6. 2 spiseskjeer tørket persille
- 7. 1 spiseskje løkpulver
- 8. 5 terninger kyllingbuljong
- 9. 3 spiseskjeer olivenolje
- 10. 1 løk, hakket
- 11. 3 fedd hvitløk, hakket
- 12. 1 (450 gram) krukke med chunky salsa
- 13. 2 bokser à 410 gram med hermetiske, hakkede tomater
- 14. 1 boks à 410 gram med hele, hermetiske tomater
- 15. 1 boks à 325 gram med kondensert tomatsuppe
- 16. 3 spiseskjeer chilipulver
- 17. 1 boks à 425 gram med hele maiskjerner, avrent
- 18. 2 bokser à 460 gram med chili-bønner, ikke avrent
- 19. 1 beger à 225 gram med rømme
Fremgangsmåte
- 11. I en stor gryte over middels varme, bland vann, kylling, salt, pepper, hvitløkspulver, persille, løkpulver og buljongterninger. Kok opp, reduser deretter varmen og la det småkoke i 1 time, eller til kyllingjuicen er klar. Ta ut kyllingen og sett kraften til side. Riv kyllingen i biter.
- 22. I en stor gryte over middels varme, kok løk og hvitløk i olivenolje til det er lett brunet. Rør inn salsa, hakkede tomater, hele tomater, tomatsuppe, chilipulver, mais, chilibønner, rømme, revet kylling og 5 kopper kraft. La det småkoke i 30 minutter.