Kreolsk kyllingpasta
Lær hvordan du lager cajun chicken pasta – en smakfull og enkel rett med krydret kylling og kremet pasta. Perfekt for en rask middag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 unser linguinepasta
- 2. 2 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdelar
- 3. 2 teskjeer Cajun-krydder
- 4. 2 spiseskjeer smør
- 5. 1 rød paprika, skivet
- 6. 1 grønn paprika, skivet
- 7. 4 ferske sopp, skivet
- 8. 1 grønn løk, hakket
- 9. 1 kopp kremfløte
- 10. 1/4 teskje tørket basilikum
- 11. 1/4 teskje sitronpepper
- 12. 1/4 teskje salt
- 13. 1/8 teskje hvitløkspulver
- 14. 1/8 teskje malt svart pepper
- 15. 1/4 kopp revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet.
- 22. Legg kylling og Cajun-krydder i en plastpose. Rist for å dekke kyllingen. I en stor stekepanne, varm opp smør eller margarin over middels varme, og stek kyllingen til den er nesten gjennomstekt (5 til 7 minutter).
- 33. Tilsett rød paprika, grønn paprika, sopp og grønn løk. Stek og rør i 2 til 3 minutter. Skru ned varmen.
- 44. Tilsett fløte, basilikum, sitronpepper, salt, hvitløkspulver og svart pepper. Varm opp gjennom. Tilsett den kokte linguinen, vend godt og varm opp igjen. Strø over revet Parmesanost og server.