Hello Fresh Mobile Banner
Kreolsk kyllingpasta

Kreolsk kyllingpasta

Lær hvordan du lager cajun chicken pasta – en smakfull og enkel rett med krydret kylling og kremet pasta. Perfekt for en rask middag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 unser linguinepasta
  • 2. 2 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdelar
  • 3. 2 teskjeer Cajun-krydder
  • 4. 2 spiseskjeer smør
  • 5. 1 rød paprika, skivet
  • 6. 1 grønn paprika, skivet
  • 7. 4 ferske sopp, skivet
  • 8. 1 grønn løk, hakket
  • 9. 1 kopp kremfløte
  • 10. 1/4 teskje tørket basilikum
  • 11. 1/4 teskje sitronpepper
  • 12. 1/4 teskje salt
  • 13. 1/8 teskje hvitløkspulver
  • 14. 1/8 teskje malt svart pepper
  • 15. 1/4 kopp revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet.
  2. 22. Legg kylling og Cajun-krydder i en plastpose. Rist for å dekke kyllingen. I en stor stekepanne, varm opp smør eller margarin over middels varme, og stek kyllingen til den er nesten gjennomstekt (5 til 7 minutter).
  3. 33. Tilsett rød paprika, grønn paprika, sopp og grønn løk. Stek og rør i 2 til 3 minutter. Skru ned varmen.
  4. 44. Tilsett fløte, basilikum, sitronpepper, salt, hvitløkspulver og svart pepper. Varm opp gjennom. Tilsett den kokte linguinen, vend godt og varm opp igjen. Strø over revet Parmesanost og server.