Takk og lov, det er over. Bruschetta

Takk og lov, det er over. Bruschetta

Lær hvordan du lager den perfekte thank goodness it's over bruschetta med denne enkle oppskriften. Ideell for forretter og sosiale sammenkomster.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 fedd hvitløk, delt i to
  • 2. ½ brødrest av brød
  • 3. ¾ kopp tranebærsaus
  • 4. ¾ kopp smuldret blåmuggost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 375 grader Fahrenheit.
  2. 22. Skjær brødet i skiver, gni det med et kuttet hvitløksfedd, og legg det i en varm, tørr støpejernspanne på komfyren. Stek til det er ristet, ca. 2 minutter. Snu brødet og rist den andre siden, ca. 1 minutt til.
  3. 33. Smør brødet med rester av tyttebærsaus, topp med smuldret blåmuggost. Sett det i ovnen til osten smelter, og server.