Spaghettipumpkin I
Lær hvordan du lager en deilig og sunn spaghetti squash med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask og velsmakende middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 1 spaghetti squash, delt på langs og frø fjernet
- 2. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 3. 1 løk, hakket
- 4. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 5. 1 ½ kopp hakkede tomater
- 6. ¾ kopp smuldret fetaost
- 7. 3 spiseskjeer svarte oliven, skivet
- 8. 2 spiseskjeer fersk basilikum, hakket
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en bakeplate lett.
- 22. Plasser spaghetti squash med de skårne sidene ned på den forberedte bakeplaten, og stek i 30 minutter i den forvarmede ovnen, eller til en skarp kniv kan settes inn med bare litt motstand. Ta squashen ut av ovnen og la den avkjøle nok til å kunne håndteres lett.
- 33. I mellomtiden, varm opp olje i en stekepanne over middels varme. Kok og rør løk i oljen til den er myk. Tilsett hvitløk; kok og rør til det begynner å dufte, 2 til 3 minutter. Rør inn tomater og kok til tomatene er gjennomvarme.
- 44. Bruk en stor skje til å skrape ut den trådlignende massen fra squashen og legg den i en middels stor bolle. Vend inn grønnsakene, fetaost, oliven og basilikum. Server varm.