Hello Fresh Mobile Banner
Flatlander Chili

Flatlander Chili

oppskrift på flatlander chili, en krydret og smakfull rett som passer perfekt til kalde kvelder. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 2. 1 (1,4 liter) boks tomatjuice
  • 3. 1 (820 gram) boks tomatsaus
  • 4. 1 ½ kopper hakket løk
  • 5. ½ kopp hakket selleri
  • 6. ¼ kopp hakket grønn paprika
  • 7. ¼ kopp chilipulver
  • 8. 2 teskjeer malt spisskummen
  • 9. 1 ½ teskjeer hvitløkspulver
  • 10. 1 teskje salt
  • 11. ½ teskje malt svart pepper
  • 12. ½ teskje tørket oregano
  • 13. ½ teskje hvitt sukker
  • 14. ⅛ teskje malt cayennepepper
  • 15. 2 kopper hermetiske røde bønner, avrent og skylt

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg storfe på bakken i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til det er jevnt brunt. Sil av væsken, smuldre kjøttet, og sett til side.
  2. 22. Tilsett alle ingrediensene i en stor kjele. Kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke i 1 til 1 ½ time, av og til under omrøring.