Flatlander Chili
oppskrift på flatlander chili, en krydret og smakfull rett som passer perfekt til kalde kvelder. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 pund magert kjøttdeig av storfe
- 2. 1 (1,4 liter) boks tomatjuice
- 3. 1 (820 gram) boks tomatsaus
- 4. 1 ½ kopper hakket løk
- 5. ½ kopp hakket selleri
- 6. ¼ kopp hakket grønn paprika
- 7. ¼ kopp chilipulver
- 8. 2 teskjeer malt spisskummen
- 9. 1 ½ teskjeer hvitløkspulver
- 10. 1 teskje salt
- 11. ½ teskje malt svart pepper
- 12. ½ teskje tørket oregano
- 13. ½ teskje hvitt sukker
- 14. ⅛ teskje malt cayennepepper
- 15. 2 kopper hermetiske røde bønner, avrent og skylt
Fremgangsmåte
- 11. Legg storfe på bakken i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til det er jevnt brunt. Sil av væsken, smuldre kjøttet, og sett til side.
- 22. Tilsett alle ingrediensene i en stor kjele. Kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke i 1 til 1 ½ time, av og til under omrøring.