Tomatsaus med krem til pasta
Lær hvordan du lager en deilig tomat- og kremsaus til pastaen din. En enkel oppskrift som passer perfekt til en rask og smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 spiseskjeer olivenolje
- 2. 1 løk, hakket
- 3. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 4. 1 boks (14,5 unser) hakkede tomater med italiensk smak, udrent
- 5. 1 spiseskje tørkede basilikablad
- 6. 3/4 teskje hvitt sukker
- 7. 1/4 teskje tørket oregano
- 8. 1/4 teskje salt
- 9. 1/8 teskje malt svart pepper
- 10. 1/2 kopp kremfløte
- 11. 1 spiseskje smør
Fremgangsmåte
- 1I en kjele, sautér løk og hvitløk i olivenolje over middels varme. Pass på at det ikke brenner seg. Tilsett tomater, basilikum, sukker, oregano, salt og pepper. Kok opp og la det småkoke i 5 minutter, eller til det meste av væsken har fordampet. Fjern fra varmen; rør inn fløte og smør. Skru ned varmen og la det småkoke i ytterligere 5 minutter.