Forhåndslagret gryterett med biff i slow cooker

Forhåndslagret gryterett med biff i slow cooker

oppskrift på make-ahead slow cooker beef stew for enkel og smakfull middagslaging. perfekt for travle dager, kan forberedes i forveien og tilberedes i slow cooker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 495 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/3 kopp hvetemel
  • 2. 1 teskje spansk røkt paprika
  • 3. 1/2 teskje krydret salt
  • 4. 1/2 teskje malt svart pepper
  • 5. 900 gram storfekjøtt, skåret i 2,5 cm terninger
  • 6. 1 spiseskje olivenolje
  • 7. 1 løk, hakket
  • 8. 1 (225 gram) pakke sopp, hakket
  • 9. 3 poteter, i terninger
  • 10. 5 gulrøtter, skivet
  • 11. 2 stilker selleri, hakket
  • 12. 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 13. 1/4 kopp Marsala-vin
  • 14. 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 15. 3 bokser à 300 gram økologisk storfebuljong
  • 16. 1 boks à 410 gram knuste tomater
  • 17. 1 pakke tørr løksuppeblanding på 28 gram
  • 18. 1 teskje spansk røkt paprika, eller etter smak
  • 19. salt og malt svart pepper etter smak
  • 20. 2 spiseskjeer maisstivelse (valgfritt)
  • 21. 2 spiseskjeer vann (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland melet, 1 teskje røkt paprika, krydret salt og 1/2 teskje svart pepper i en stor, reseptbelagt plastpose. Tilsett storfekjøttet, og lukk posen. Rist posen godt for å dekke storfekjøttet med krydret mel.
  2. 22. Varm opp olivenoljen i en stor stekepanne over middels høy varme. Rist av overflødig krydder fra storfekjøttet, og stek deretter storfekjøttet sammen med løk og sopp i den varme pannen. Kok og rør til storfekjøttet er jevnt brunt og ikke lenger rosa. Sil av og kast overflødig fett.
  3. 33. Legg storfekjøttet i en slow cooker. Tilsett poteter, gulrøtter, selleri, hvitløk, Marsala-vin og Worcestershire-saus i cookeren sammen med storfekjøttet. Hell storfebuljong og tomater i cookeren, og rør inn løksuppeblandingen og 1 ekstra teskje røkt paprika. Kok på høy varme i 4 til 6 timer, eller på lav varme i 10 til 12 timer. Krydre med salt og svart pepper etter smak.
  4. 44. For en tykkere gryte, bland maisstivelse og vann i en liten bolle. Rør gradvis blandingen inn i gryten til den tykner.