En enkel, billig og deilig gryte

En enkel, billig og deilig gryte

oppskrift på en enkel, billig og smakfull casserole som er perfekt for hverdagen. lett å lage, rask å tilberede og deilig å servere.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 (28 unse) boks stekte bønner
  • 2. 2 (16 unse) pakker pølser, skivet
  • 3. 1 (7,5 unse) pakke maisbrødblanding

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
  2. 22. Hell bønneboksen i en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form slik at de dekker bunnen. Legg skiver av pølse slik at de dekker bønnene så fullstendig som mulig. Hvis for mye juice siver gjennom til maisbrødet, vil det ta lengre tid å koke. Forbered maisbrødet etter pakkens anvisninger. Fordel røren jevnt over pølse-laget.
  3. 33. Stek i 35 til 40 minutter, eller til maisbrødet er gjennomstekt. En kakepinne stukket inn i midten skal komme ut ren.