Kylling marinert i teriyaki-saus
Lær hvordan du lager saftig kylling marinert i teriyaki-saus. Perfekt for en rask og smakfull hovedrett. Enkel oppskrift for alle nivå.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 (170 gram) boks ananasjuice
- 2. 1/4 kopp vegetabilsk olje
- 3. 1/4 kopp soyasaus
- 4. 3 spiseskjeer brunt sukker
- 5. 1/2 teskje hvitløkspulver
- 6. 1/4 teskje malt svart pepper
- 7. 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar
Fremgangsmåte
- 11. Bland ananasjuice, vegetabilsk olje, soyasaus, brunt sukker, hvitløkspulver og pepper i en middels stor bolle. Legg kyllingen i bollen, og dekk den med blandingen. Dekk til og la den marinere i kjøleskapet i minst 2 timer.
- 22. Forvarm ovnens grillelement.
- 33. Legg kyllingen på et stekebrett. Grill den i 5 minutter på hver side i den forvarmede ovnen, eller til den ikke lenger er rosa og saften renner ut. Kast resten av marinaden.