Kylling marinert i teriyaki-saus

Kylling marinert i teriyaki-saus

Lær hvordan du lager saftig kylling marinert i teriyaki-saus. Perfekt for en rask og smakfull hovedrett. Enkel oppskrift for alle nivå.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 (170 gram) boks ananasjuice
  • 2. 1/4 kopp vegetabilsk olje
  • 3. 1/4 kopp soyasaus
  • 4. 3 spiseskjeer brunt sukker
  • 5. 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 6. 1/4 teskje malt svart pepper
  • 7. 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland ananasjuice, vegetabilsk olje, soyasaus, brunt sukker, hvitløkspulver og pepper i en middels stor bolle. Legg kyllingen i bollen, og dekk den med blandingen. Dekk til og la den marinere i kjøleskapet i minst 2 timer.
  2. 22. Forvarm ovnens grillelement.
  3. 33. Legg kyllingen på et stekebrett. Grill den i 5 minutter på hver side i den forvarmede ovnen, eller til den ikke lenger er rosa og saften renner ut. Kast resten av marinaden.