Hello Fresh Mobile Banner
Kylling med rømme og paprika

Kylling med rømme og paprika

en smakfull oppskrift på sour cream chicken paprika, perfekt for en rask og kremet hovedrett. enkel å lage og passer for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar
  • 2. 1 1/2 spiseskje vegetabilsk olje
  • 3. 1 kopp hakket løk
  • 4. 1 1/2 spiseskje smør
  • 5. 2 spiseskje paprika
  • 6. 1/2 teskje salt
  • 7. 2 kopper kyllingkraft
  • 8. 1 teskje hvetemel
  • 9. 1 (8 unser) beger rømme

Fremgangsmåte

  1. 1Du kan la brystene være hele eller dele dem opp, etter eget ønske. I en stor stekepanne, varm opp olje på middels høy varme. Tilsett kylling og stek til den er gjennomstekt og saften er klar, ca. 10 minutter. Ta kyllingen ut av pannen og sett til side.
  2. 2Bruk samme panne, kok løk i smør til den er gjennomsiktig, men ikke brun, ca. 5 til 8 minutter. Krydre med paprika og salt. Hell kyllingkraften i pannen, og la det koke opp. Skru ned varmen og la det småkoke; bland mel med rømme til en jevn masse, og visp det inn i kyllingkraften. Legg kyllingen i pannen; la det småkoke til kyllingen er gjennomvarm og sausen har tyknet.