Gresk Tzatziki

Gresk Tzatziki

Lær hvordan du lager autentisk greek tzatziki med denne enkle oppskriften. Perfekt til grillmat, som forrett eller sunn snacks. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 (32 unse) beholder naturell, magert yoghurt
  • 2. 1/2 engelsk agurk med skall, revet
  • 3. 1 fedd hvitløk, presset
  • 4. 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 5. 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 6. 2 teskjeer revet sitronskall
  • 7. 3 spiseskjeer hakket fersk dill
  • 8. 1 spiseskje salt, eller etter smak
  • 9. 1 spiseskje nykvernet svart pepper, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Rør sammen yoghurt, revet agurk, hvitløk, sitronsaft og olivenolje i en bolle. Tilsett sitronskall, dill, salt og pepper; visp til en jevn blanding. Hell over i en serveringsskål, dekk godt til, og sett i kjøleskapet i 8 timer før servering.