Hello Fresh Mobile Banner
Gresskar- og potetpuré

Gresskar- og potetpuré

Lær hvordan du lager en kremet pumpkin potato puree, perfekt som tilbehør til høstens middager. En enkel oppskrift med få ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 pund store kokepoteter
  • 2. 1/2 stykke usaltet smør, kuttet i biter
  • 3. 1 kopp hermetisk rent gresskar
  • 4. 3/4 kopp hel melk, varmet
  • 5. 1/4 pund italiensk Fontina-ost, i terninger (ca. 1 kopp)
  • 6. 1 1/2 teskje finhakket salvie
  • 7. 1 spiseskje eplesidereddik
  • 8. 1/4 teskje revet muskatnøtt

Fremgangsmåte

  1. 11. Skrell potetene og kutt dem i 2,5 cm store biter, deretter legg dem i en kjele på 3 liter med 2 teskjeer salt og nok kaldt vann til å dekke dem med 2,5 cm. La det småkoke uten lokk til de er møre, ca. 15 minutter. Sil av vannet, og ha potetene tilbake i kjelen. Tilsett smør og mos med en potetmoser. Rør inn gresskar, varm melk, ost, salvie, eddik, muskatnøtt, og 1/4 teskje salt og pepper hver.