Hello Fresh Mobile Banner
Friterte kyllingburger med coleslaw og krydret majones

Friterte kyllingburger med coleslaw og krydret majones

oppskrift på en smakfull fried chicken sandwich med frisk coleslaw og krydret majones for en perfekt lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 hvitløksfedd, finrevet
  • 2. 1/2 kopp majones
  • 3. 1 spiseskje Louisiana-stil hot pepper-saus
  • 4. 1/2 liten rødløk, tynnsnittet
  • 5. 1 jalapeño, tynnsnittet
  • 6. 4 kopper tynnsnittet kål
  • 7. 1/2 kopp brød- og sylteagurk, pluss 1/4 kopp sylteagurkjuice
  • 8. 2 kopper hvetemel
  • 9. 1 spiseskje malt svart pepper
  • 10. 1/2 teskje kosher salt, pluss mer
  • 11. 1 kopp kulturmelk
  • 12. 2 kyllingbryst à 8 gram uten skinn og bein, delt på tvers
  • 13. Peanøtt- eller vegetabilsk olje (til steking)
  • 14. 4 hvite brødskiver
  • 15. 2 spiseskjeer usaltet smør, romtemperert
  • 16. Spesialutstyr: En dypfriteringstermometer

Fremgangsmåte

  1. 11. For spicy mayo og coleslaw: Bland hvitløk, majones og hot pepper-saus i en liten bolle; dekk til og sett i kjøleskapet. Vend løk, jalapeño, kål, pickles og pickles-juice i en stor bolle for å blande; dekk til og sett i kjøleskapet.
  2. 22. Bland hvitløk, majones og hot pepper-saus i en liten bolle; dekk til og sett i kjøleskapet. Vend løk, jalapeño, kål, pickles og pickles-juice i en stor bolle for å blande; dekk til og sett i kjøleskapet.
  3. 33. For fritert kylling og montering: Visp mel, pepper og 1/2 teskje salt i en grunn bolle. Hell smørmelk i en annen grunn bolle. Arbeid med ett stykke av gangen, dypp kyllingen i melblandingen, rist av overflødig. Dypp i smørmelk, la overflødig renne tilbake i bollen. Dypp igjen i melblandingen, rist av overflødig. Hell olje i en stor, tykk panne til en dybde på 1/2 tomme. Plasser et dypfrysetermometer i oljen slik at bulb er nedsenket. Varm opp over middels varme til termometeret viser 350°F. Friter kyllingen til den er gyllenbrun og gjennomstekt, ca. 3 minutter per side. Overfør til en rist plassert på et stekebrett; krydre med salt. Smør smør på de skårne sidene av brødene. Varm opp en annen stor panne over middels varme. Arbeid i porsjoner, stek brødene med smørsiden ned til de er brune og sprø, ca. 1 minutt. Smør på spicy mayo. Bygg smørbrødene med brød, kylling og kål coleslaw.
  4. 44. Visp mel, pepper og 1/2 teskje salt i en grunn bolle. Hell smørmelk i en annen grunn bolle. Arbeid med ett stykke av gangen, dypp kyllingen i melblandingen, rist av overfl