Verjus- relish

Verjus- relish

Lær hvordan du lager verjus relish med denne enkle oppskriften. Perfekt som tilbehør til kjøtt, ost og vegetarretter. En smakfull og unik relish for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 teskje malt spisskummen
  • 2. 5 spiseskjeer olivenolje
  • 3. 1 bunt grønn løk, hakket
  • 4. 1/2 kopp verjus
  • 5. 1/4 kopp hakket frisk koriander
  • 6. 2 spiseskjeer frisk limejuice
  • 7. 1/2 teskje sterk meksikansk chilipulver

Fremgangsmåte

  1. 11. Rør spisskummen i en middels stor stekepanne over middels varme til det begynner å dufte, ca. 1 minutt. Overfør til en middels stor bolle. Varm opp 1 spiseskje olje i samme panne over middels varme. Tilsett grønn løk og sautér i 2 minutter. Ha det over i bollen med spisskummen. Tilsett de resterende 4 spiseskjeene olje, verjus, koriander, limesaft og chilipulver i bollen og visp det godt sammen. Smak til med salt og pepper.
  2. 22. Rør spisskummen i en middels stor stekepanne over middels varme til det begynner å dufte, ca. 1 minutt. Overfør til en middels stor bolle. Varm opp 1 spiseskje olje i samme panne over middels varme. Tilsett grønn løk og sautér i 2 minutter. Ha det over i bollen med spisskummen. Tilsett de resterende 4 spiseskjeene olje, verjus, koriander, limesaft og chilipulver i bollen og visp det godt sammen. Smak til med salt og pepper.