Baconinnbakte reker med chipotle BBQ-saus

Baconinnbakte reker med chipotle BBQ-saus

oppskrift på deilige bacon-innpakkede reker med smakfull chipotle bbq-saus, perfekte som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 8 unser bacon
  • 20 reker (21/25 i antall), skrellet og renset
  • 1/2 kopp BBQ-saus
  • 1/4 kopp rapsolje
  • 3 spiseskjeer chipotlepepper i adobo
  • 3 spiseskjeer sitronsaft
  • 1 spiseskje Dijon-sennep
  • 1/2 teskje chiliflak
  • 1/4 teskje malt svart pepper
  • 1/4 teskje cayennepepper

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: 5 til 8 bambusspyd
  2. 2Bløtlegg bambusspyd i vann for å forhindre at de brenner under grilling.
  3. 3Del baconet i to, kok det delvis, og la det avkjøle på papirhåndklær.
  4. 4Pakk baconet rundt rekene, og tre bambusspyd gjennom punktet der baconet møtes (for å hindre at det rakner).
  5. 5Tre 3 til 5 reker per bambusspyd.
  6. 6Bland BBQ-saus, olje, chipotle, sitronsaft, sennep, chiliflak, svart pepper og cayenne i en blender og kjør til en jevn puré.
  7. 7Del sausen i to deler, én til å pensle med og én til å dyppe i.
  8. 8Grill de baconinnpakkede rekene over middels varme.
  9. 9Når rekene begynner å bli rosa, begynner du å pensle med chipotle-sausen.
  10. 10Server med den resterende sausen ved siden av til dipping.