Baconinnbakte reker med chipotle BBQ-saus
oppskrift på deilige bacon-innpakkede reker med smakfull chipotle bbq-saus, perfekte som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 8 unser bacon
- 20 reker (21/25 i antall), skrellet og renset
- 1/2 kopp BBQ-saus
- 1/4 kopp rapsolje
- 3 spiseskjeer chipotlepepper i adobo
- 3 spiseskjeer sitronsaft
- 1 spiseskje Dijon-sennep
- 1/2 teskje chiliflak
- 1/4 teskje malt svart pepper
- 1/4 teskje cayennepepper
Fremgangsmåte
- 1Spesialutstyr: 5 til 8 bambusspyd
- 2Bløtlegg bambusspyd i vann for å forhindre at de brenner under grilling.
- 3Del baconet i to, kok det delvis, og la det avkjøle på papirhåndklær.
- 4Pakk baconet rundt rekene, og tre bambusspyd gjennom punktet der baconet møtes (for å hindre at det rakner).
- 5Tre 3 til 5 reker per bambusspyd.
- 6Bland BBQ-saus, olje, chipotle, sitronsaft, sennep, chiliflak, svart pepper og cayenne i en blender og kjør til en jevn puré.
- 7Del sausen i to deler, én til å pensle med og én til å dyppe i.
- 8Grill de baconinnpakkede rekene over middels varme.
- 9Når rekene begynner å bli rosa, begynner du å pensle med chipotle-sausen.
- 10Server med den resterende sausen ved siden av til dipping.