Hello Fresh Mobile Banner
Balsamico-Hoisinsaus

Balsamico-Hoisinsaus

Lær hvordan du lager balsamic hoisin sauce hjemme. Perfekt for marinade, wok og dipping. Enkel oppskrift med få ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper balsamicoeddik
  • 2. 3/4 kopp hoisinsaus
  • 3. 2 spiseskjeer usaltet smør

Fremgangsmåte

  1. 11. La eddik, hoisinsaus og 1/2 teskje salt småkoke i en liten, tykk kjele uten lokk, og rør hyppig, til det er redusert til omtrent 1 1/2 kopp, ca. 20–25 minutter. Ta av varmen og rør inn smør til det er smeltet.
  2. 22. La eddik, hoisinsaus og 1/2 teskje salt småkoke i en liten, tykk kjele uten lokk, og rør hyppig, til det er redusert til omtrent 1 1/2 kopp, ca. 20–25 minutter.
  3. 33. Ta av varmen og rør inn smør til det er smeltet.