
Grillet indrefilet av storfe og pepperboller med maismajones
oppskrift på grillede skinnbrynje og pepper sandwich med kremet maismajones, perfekt som lunsj eller middag for sommeren
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/3 kopp majones
- 1 1/2 spiseskje rødvinseddik
- 1 spiseskje hakket fersk oregano
- 1 spiseskje hakket fersk basilikum
- 1 liten hvitløksfedd, presset
- 6 baguetteskiver på 4 tommer eller ett 450 grams ciabattabrod, delt horisontalt
- 2 maiskolber, pellet
- 2 små røde paprika, delt i fire på langs
- 1 stor rødløk, skåret i 1/3-tommers runde skiver
- 1 1/4 til 1 1/2 pund skinnbiff, kuttet på tvers i 6-tommers biter
- Olivenolje (til pensling)
Fremgangsmåte
- 1Forbered grillen (høy varme). Visp sammen de fem første ingrediensene i en middels stor bolle. Sett til side. Trekk ut noe av innmaten i brødet, slik at du former tykke skall. Pensle mais, paprika, løk, de kuttede sidene av brødet og biffene med olivenolje. Strø over salt og pepper. Grill grønnsakene til de er brent og akkurat møre, og biffene til de er brent og kokt til medium-rare, ca. 15 minutter for mais, 8–10 minutter for paprika, og 5–8 minutter for løk, vend av og til, og 3 minutter per side for biffene. La biffene hvile i 5 minutter. Grill brødet, med den kuttede siden ned, til det er brent, ca. 2–3 minutter. Kutt maisen av kolbene; tilsett 1 kopp i bollen med majonesblandingen og rør for å dekke. Krydre etter smak med salt og pepper. Kutt biffene diagonalt mot fibrene i 1/3 til 1/2 tommers tykke strimler. Legg skivene av biff, paprika og løk over nederste halvdeler av brødet. Skje maismajonesen over. Topp med brødet, og press lett for å komprimere. (Hvis du bruker ciabatta, del i 6 smørbrød.) Kun 377 kalorier!
- 2Forbered grillen (høy varme). Visp sammen de fem første ingrediensene i en middels stor bolle. Sett til side. Trekk ut noe av innmaten i brødet, slik at du former tykke skall. Pensle mais, paprika, løk, de kuttede sidene av brødet og biffene med olivenolje. Strø over salt og pepper. Grill grønnsakene til de er brent og akkurat møre, og biffene til de er brent og kokt til medium-rare, ca. 15 minutter for mais, 8–10 minutter for paprika, og 5–8 minutter for løk, vend av og til, og 3 minutter per side for biffene. La