
Grillet ostetaco
oppskrift på grillede ostetacos som er perfekt til lunsj eller middag. enkel å lage og full av smag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. Olivenolje
- 2. 2 øre mais, skrellet
- 3. Kosher-salt, nykvernet pepper
- 4. 1 liten rød løk, skåret i 1/4" tykke ringer
- 5. 450 gram halloumi eller annen grillost, skåret i 16 skiver (ca. 1/2" tykke)
- 6. 8 små mais-tortillas
- 7. Skivet avokado, fersk tomatsalsa, koriander og limebåter (til servering)
Fremgangsmåte
- 11. Forbered en grill eller grillpanne til middels høy varme; pensle risten godt med olje. Lett børst løk og mais med olje, og krydre med salt og pepper. Grill begge, vend ofte, til de er møre og har brente flekker, ca. 10–15 minutter for mais og 4–5 minutter for løk. La maisen avkjøle litt. Skjær kornene av kolbene og overfør dem til en mellomstor bolle. Pensle osten med olje, krydre med salt og pepper, og grill den, vend én gang, til den er brent og gjennomvarm, ca. 2 minutter på hver side. Varm opp tortillalefser i mikrobølgeovn eller på en kjøligere del av grillen til de er myke og smidige. Fordel osten på tortillalefsene, og topp med mais, løk, avocado, salsa og koriander. Server med limebåter ved siden av.