Kylling fylt med kremost, hvitløk og gressløk

Kylling fylt med kremost, hvitløk og gressløk

Lær hvordan du lager saftig kylling fylt med kremost, hvitløk og gressløk. En enkel og smakfull rett for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pakke kremost (ca. 225 g), myknet
  • 2 ss tørket gressløk
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar, banket flate
  • 4 skiver kalkunbacon
  • 2 ss smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2I en bolle, bland kremost, gressløk og hvitløk. Del blandingen i 4 boller.
  3. 3Plasser én kremostball i midten av hver kyllingbrysthalvdel som er smurt med smør. Brett kyllingen over kremosten, pakk den inn med en skive kalkunbacon, og fest med tannpirkere. Legg kyllingen i en ildfast form. Hell smøret over kyllingen.
  4. 4Stek i 30 minutter i den forvarmede ovnen, eller til baconet er sprøtt og kyllingen ikke lenger er rosa, og saften renner ut.