Hello Fresh Mobile Banner
Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

oppskrift på wiener schnitzel, en klassisk østerisk rett med sprø panering og saftig kjøtt. lær hvordan du lager den perfekt hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1,8 kg kalvkjøtt
  • 1 kopp hvetemel
  • 4 egg
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • salt og pepper etter smak
  • 4 kopper brødsmuler
  • 1/8 kopp olje til steking

Fremgangsmåte

  1. 1Skjær kalvekjøttet i skiver, omtrent så tykke som en finger. Vend det i mel. I en grunn skål, visp eggene med 1 spiseskje olje, salt og pepper. Dypp kalveskivene i eggeblandingen, deretter i brødsmuler.
  2. 2Varm opp 1/4 kopp olje i en tykk stekepanne over middels varme. Stek kalveskivene til de er gyldne, ca. 5 minutter på hver side.