Pasta- og pizzasaus
Lær hvordan du lager hjemmelaget pasta- og pizzasaus med en enkel oppskrift. Perfekt for en rask middag eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 2 fedd hvitløk, hakket
- 1 (170 gram) boks tomatpuré
- 2 teskjeer hvitt sukker
- 1/4 teskje tørket oregano
- 1/4 teskje tørket basilikum
- 2/3 kopp vann
- 2 spiseskjeer revet Parmesanost
- 2 spiseskjeer rødvin
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1I en stor stekepanne, stek hvitløk i olje til den er gyllen. Tilsett tomatpuré, sukker, oregano, basilikum, vann, ost og vin. Krydre med salt og pepper, og la det småkoke i 10 minutter på middels lav varme.