Krepsesalat med yoghurt- og sennepsdressing

Krepsesalat med yoghurt- og sennepsdressing

Lær hvordan du lager en deilig krabbesalat med kremet yoghurt- og sennepsdressing. Perfekt for forrett eller lett måltid om sommeren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp naturell yoghurt
  • 2 spiseskjeer rømme
  • 1/8 teskje paprika
  • 2 teskjeer Dijon-sennep
  • fersk sitronsaft etter smak
  • 1 kopp krabbekjøtt med klumper, renset
  • 1 vårløk, finhakket
  • 1 selleristang, finhakket
  • ristet brød som tilbehør

Fremgangsmåte

  1. 1I en bolle visper du sammen yoghurt, rømme, paprika, sennep, sitronsaft og salt og pepper etter smak. Tilsett krabbekjøtt, vårløk og selleri, og vend salaten forsiktig. Server salaten med toastbiter.
  2. 2I en bolle visper du sammen yoghurt, rømme, paprika, sennep, sitronsaft og salt og pepper etter smak. Tilsett krabbekjøtt, vårløk og selleri, og vend salaten forsiktig.
  3. 3Server salaten med toastbiter.