
Krepsesalat med yoghurt- og sennepsdressing
Lær hvordan du lager en deilig krabbesalat med kremet yoghurt- og sennepsdressing. Perfekt for forrett eller lett måltid om sommeren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/4 kopp naturell yoghurt
- 2 spiseskjeer rømme
- 1/8 teskje paprika
- 2 teskjeer Dijon-sennep
- fersk sitronsaft etter smak
- 1 kopp krabbekjøtt med klumper, renset
- 1 vårløk, finhakket
- 1 selleristang, finhakket
- ristet brød som tilbehør
Fremgangsmåte
- 1I en bolle visper du sammen yoghurt, rømme, paprika, sennep, sitronsaft og salt og pepper etter smak. Tilsett krabbekjøtt, vårløk og selleri, og vend salaten forsiktig. Server salaten med toastbiter.
- 2I en bolle visper du sammen yoghurt, rømme, paprika, sennep, sitronsaft og salt og pepper etter smak. Tilsett krabbekjøtt, vårløk og selleri, og vend salaten forsiktig.
- 3Server salaten med toastbiter.