
Pho
Lær hvordan du lager en smakfull pho hjemme. En tradisjonell vietnamesisk suppe med rike smaker, perfekt for en varmende middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 150 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 6 oz risnudler
- 1 ½ kopper snøerter, endene trimmet
- 1 kopp revne gulrøtter
- 1 stykke ingefær (½ tomme tykt), skrelt og hakket
- 1 stjerneanis
- 3 hele nellikker
- 8 kopper redusert natrium kyllingkraft
- 450 g kyllingbryst uten bein og skinn, skåret i ¼-tommers strimler
- 1 rød paprika, kjernet ut, frø fjernet og skåret i tynne strimler
- 1 ss fersk limesaft
- ½ kopp hakkede vårløk
- 2 ss hakket frisk koriander
- 4 basilikumstilker
- 1 lime, delt i 4 båter
Fremgangsmåte
- 1Kok opp nudler i saltet vann i 3 minutter. Legg snøerter og gulrøtter i en sil; sil av nudlene over dem; skyll; fordel i 4 boller. Bind en pose av ingefær, stjerneanis og nellik i osteklede; legg den i en stor kjele med buljong; kok opp i 5 minutter. Skru ned varmen til middels; tilsett kylling; la det småkoke i 5 minutter. Tilsett paprika og limesaft. Krydre med salt. Fjern posen. Hell suppen i boller; topp med de resterende ingrediensene.