Grits og brøl

Grits og brøl

oppskriften på grits and grunts gir deg en enkel og velsmakende rett som passer til enhver anledning. lær hvordan du lager den steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 5 kopper vann
  • 1 teskje kosher salt, pluss mer etter smak
  • 1 kopp instant grits
  • 2 spiseskjeer (1/4 stykke) usaltet smør
  • 3 skiver bacon, hakket
  • 1/2 søt løk, hakket, for eksempel Walla Walla
  • 4 filéer av snapper eller steinbiter
  • 4 til 6 spiseskjeer Cajun- og Blackening-krydder
  • Kosher salt og nykvernet svart pepper
  • 3 spiseskjeer usaltet smør
  • 2 store egg
  • 1 avokado, skrelt, fjernet stein og skåret i skiver
  • 1 tomat, skivet

Fremgangsmåte

  1. 1Først, forbered gritsen. Kok opp vann og salt i en tykkbunnet kjele. Visp hele tiden mens du tilsetter gritsen i en jevn strøm. Skru ned varmen til lav eller middels lav og kok, rør jevnlig, i 10 minutter, eller til gritsen har blomstret og er kremete. Rør inn smøret og smak til med salt. Hold varm. Stek baconet i en stor sautépanne på middels varme til det er sprøtt. Ta baconet opp og legg det på kjøkkenpapir for å renne av. Tilsett løken i pannen og sautér i baconfettet til den er myk. Hold varm. Gni filétene godt inn med Cajun-krydder og strø begge sider med salt og pepper. Varm opp smøret i en stor, ren sautépanne eller i baconpannen på middels høy varme. Legg i fiskefiletene og stek i 2 til 3 minutter på hver side, eller til de er akkurat kokt gjennom. Mens fisken koker, knekk eggene i pannen og stek sammen med fisken, eller stek i en egen panne hvis den ikke er stor nok til begge deler. Fordel gritsen i to store, flate serveringsskåler og strø over bacon og sautert løk. Topp hver med 2 fiskefileter og et egg. Legg skivet avocado og tomat på siden, og krydre med salt og pepper.
  2. 2Først, forbered gritsen. Kok opp vann og salt i en tykkbunnet kjele. Visp hele tiden mens du tilsetter gritsen i en jevn strøm. Skru ned varmen til lav eller middels lav og kok, rør jevnlig, i 10 minutter, eller til gritsen har blomstret og er kremete. Rør inn smøret og smak til med salt. Hold varm.
  3. 3Stek baconet i en stor sautépanne på middels varme til det er sprøtt. Ta baconet opp og legg det på kjøkkenpapir for å renne av. Tilsett løken i pannen og sautér i baconfettet til den er myk. Hold varm.
  4. 4Gni filétene godt inn med Cajun-krydder